الوكيل الإخباري _ كشفت الإعلامية المصرية ريهام سعيد، عبر صفحتها على موقع التواصل الإجتماعي "فيسبوك" عن إصابتها بمرض السكري.
وقالت ريهام: “أنا طلعت تحاليلي أوحش حاجة والحمدلله وهو من التحاليل اللي ضايقتني أوي بخصوص السكر.. أنا اكتشفت أن جالي سكر ودي حاجة لا ألوم عليها حد غير نفسي، لأن أنا اللي حملت نفسي فوق طاقتي وكنت دايما بقول إن ربنا مش بيدي حد حاجة غير على قد طاقته.. السكر للأسف حاجة بشعة ولازم تحارب وما تاكلش وما تزعلش ودي حاجة صعبة أوي وسط اللي بنعيشه حاليا، لأن إحساس الظلم أكتر حاجة بتوجع وبتضايق، وعايزة أنصحكم ما تجوش أبدا على نفسكم ومفيش حاجة مستاهلة لأن كله بتدابير ربنا.
وأكدت ريهام أن الوقت قد حان لتعتني بنفسها بعد ان كانت لأكثر من 20 سنة تهتم بالناس وعملها وأقاربها وعائلتها.
وأشارت إلى إصرارها على النجاح والحفاظ على عمرها من أجل الوقوف لجانب ابنها وهي بكامل صحتها.
ودعت ريهام مصابي السكر للمحافظة على صحتهم ، لافتة أنها تسامح كل من زعجها على أن يعطيه الله على قدر النية.
وقالت: “لما وصلتني التحاليل حبيت أقولهم خلوا بالكم من نفسكم ومفيش حاجة في الدنيا مستاهلة لأن كل حاجة هتعدي، وما تاخدوش فوق طاقتكم، لأن ربنا عارف أنه بيدي كل واحد حاجة عارف إنه هيتحملها.. ما تضايقوش نفسكم أبدًا”.
-
أخبار متعلقة
-
شاروخان يتصدر قائمة المليارديرات في بوليود.. كم تبلغ ثروته؟
-
يكبرها بـ13 عاما.. ما حقيقة ارتباط حسام حبيب وشيراز اللبنانية ؟
-
منشور سلاف فواخرجي عن تحطيم معهد الموسيقى يثير الجدل
-
وائل كفوري يخضع لعملية دقيقة.. إليكم التفاصيل
-
معلومات جديدة... هذا آخر ما كشف عن قضية "فضل شاكر"
-
بيرلا حرب تفوز بلقب "ملكة جمال لبنان لعام 2025" - فيديو
-
نجل فضل شاكر يعلق على تسليم والده لنفسه
-
بيان من الجيش اللبناني عن فضل شاكر.. ماذا أعلن؟